Hiša dvojček Jesenice, KočnaCena: 70.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PH00040MU
vrsta objekta:
hiša
tip:
dvojček
regija:
Gorenjska
lokacija:
Kočna
področje podrobno:
Jesenice
leto izgradnje:
2016
nadstropje:
K+P+M
velikost:
360,00 m²
parcela:
567 m²

opis

V naselju Kočna nad Jesenicami prodamo dvostanovanjsko hišo - obe enoti dvojčka ali vsako posamezno enoto dvojčka v fazi gradnje. Gradnja je bila začeta l. 2015, vse v skladu z gradbenim dovoljenjem za gradnjo dveh stanovanjskih enot – dvojčkov. Nepremičnina ima zgrajeno prvo ploščo. Stoji na severo-zahodnem robu naselja, na zadnji terasi od treh, nekoliko dvignjen nad ostalima dvema obstoječima objektoma, ob gozdu. 

Po projektu je predvidena gradnja etažnosti K+P+M, kjer vsaka etaža obsega cca 60 m2 neto tlorisne površine, torej naj bi imela vska posamezna enota skupno cca 180 m2.

Projekt je enoten za obe enoti dvojčka, razpored prostorov je enaka le zrcalno obrnjena.

V 1. etaži je predvidena garaža za 2 avtomobila, delavnica, shramba in večnamenski prostor. Iz 1. etaže pridemo po stopnišču v pritličje.

Glavni vhod v pritličje je z zadnje strani, na zahodni strani. Pritličje obsega predprostor, kopalnico, kuhinjo s prehodom v jedilnico in naprej v dnevni prosto (vzhodna stran). Iz dnevne sobe je po projektu predviden izhod na zunanjo teraso in v 1. nadstropje oziroma mansardo.

Mansarda obsega hodnik z večnamenskim prostorom ali pisarno, garderobno sobo, dodatno kopalnico s kadjo, wc-jem in bidejem, spalnico in dve otroški sobi.

Plačan je komunalni prispevek. Dostop na dovozno pot je urejen s služnostjo in je tik ob parceli. Le ta vodi do občinske ceste. Zemljiška knjiga je urejena.

Cena:  Skupna cena za obe enoti 100.000 EUR, za posamezno enoto 55.000 EUR.

Za dodatne informacije pokličite na gsm 041 348 609 (Marina Urevc).

Kontaktni obrazec

Marina Urevc
Kontaktiraj posrednika
Kontaktiraj posrednika
Številka licence:
02067
041 348 609
marina.urevc@gmail.com

Kontaktni obrazec