Stanovanje dvosobno Bohinj, GoreljekCena: 91.206,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PS00050MU
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
dvosobno
regija:
Gorenjska
lokacija:
Goreljek
področje podrobno:
Bohinj
leto izgradnje:
1984
leto prenove:
2014
nadstropje:
pritličje
velikost:
50,67 m²

Energetska izkaznica stavbe

Potrebna toplota za ogrevanje
Razred E
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+

opis

Na planoti Pokljuka, prodamo na Goreljku prostorno dvosobno stanovanje (počitniški apartma), ki se nahaja v pritličju večapartmajske stavbe. Nahaja se na odlični, lahko dostopni lokaciji, v neposredni bližini hotelov Šport in Jelka ter tamkajšnjih otroških smučišč. Malo večje smučišče pod goro Viševnik je tudi oddaljeno le cca 5 min vožnje proti Ribčevemu Lazu, prav tako tamkajšnji novi biatlonsko-tekaški center.

Apartma sestoji iz predprostora, prostornega bivalnega prostora, kuhinje, kopalnice z wc-jem in splanice. Bivalni prostor je trenutno opremljen z jedilno mizo, kaminom ter otroškim pogradom, tako da je prostora dovolj tudi za najmanj štiri osebe. Iz kuhinje ima tudi svoj izhod na t.i. atrij (vrt).  V stavbi je tudi nekaj skupnih prostorov, kjer se lahko odlaga smuči, kolesa itd. 

Apartma je zaradi večjega bivalnega prostora s kmečko pečjo primeren tudi za poslovne namene, team building za manjše skupine ali preprosto za družino. 

Prenove: Apartma je delno prenovljen (nova okna z notranjimi žaluzijami l. 2014, kuhinja in kopalnica l- 2012). Stavba ima novo streho, novo peč za ogrevanje sanitarne vode in radiatorjev (peč Viessmann). Stavba ima tudi upravnika, lastniki pa urejena medsebojna razmerja. 

Asfaltni dostop do objekta, parkirišče, zemljišče. Ogrevanje in elektrika se plačujeta po dejanski porabi. 

Zemljiška knjiga je urejena, etažna lastnina je vzpostavljena, nepremičnina je brez bremen!

Poleg cene kupec plača še del stroška za posredovanje (2% + ddv).  

Za dodatne informacije ali ogled pokličite na gsm 041 348 609 ( Marina Urevc, nepremičninska posrednica).

Dodatne informacije: Apartmajska hiša se nahaja cca 1.200 m nad morjem, v samem osrčju Triglavskega narodnega parka. Lokacija je odlično začetno izhodišče za številne pohode, izlete proti tamkajšnjim planinam in dolinam (Uskovnica, Lipanca, Kranjska dolina, Konjščica itd) , v visokogorje Julijskih Alp (Triglav, Viševnik, Debela peč, itd) in za številne druge aktivnosti v neokrnjeni naravi zgornje Gorenjske. Več si lahko preberete na https://sl.wikipedia.org/wiki/Pokljuka. Do turističnega bisera Bleda je samo 20 min vožnje, prav tako do Bohinja. 

Kontaktni obrazec

Marina Urevc
Kontaktiraj posrednika
Kontaktiraj posrednika
Številka licence:
02067
041 348 609
marina.urevc@gmail.com

Kontaktni obrazec