Stanovanje dvosobno Kranjska Gora, MojstranaCena: 89.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PS00073MU
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
dvosobno
regija:
Gorenjska
lokacija:
Mojstrana
področje podrobno:
Kranjska Gora
leto izgradnje:
1987
leto prenove:
2006
nadstropje:
visoko pritličje
velikost:
73,60 m²

Energetska izkaznica stavbe

Potrebna toplota za ogrevanje
Razred D
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+

opis

V Mojstrani prodamo v nižjem in novejšem bloku prijetno dvosobno stanovanje z balkonom. Blok se nahaja na obrobju Mojstrane, v smeri slapa Peričnik.

Stanovanje je primerno tako za stalno bivanje kot tudi za vikend. Obsega predprostor, kuhinjo z jedilnim prostorom, dnevno sobo z izhodom na balkon, ki je odprt in prostoren. Razgled je odprt proti JV. Poleg dnevne sobe je še spalnica in kopalnica z WC-jem. Stanovanje se pridaja neopremljeno - izpraznjeno; razen spalnice, kjer je ostala večja omara z ogrodjem postelje, kamin v dnevni sobi in vgradna oprema v kopalnici).

 Klet je ogromna v 1. etaži. Poleg stanovanja je možna uporaba tudi drvarnice, dveh nadstreškov in vrta na sončni terasi nad blokom (našteto ni lastniško). Ogrevanje je na lastno etažno plinsko peč, CK vzpostavljena in dodatno v dnevni sobi kamin na trda goriva.

V stanovanju so bila leta 2006 zamenjana vsa okna in balkonska vrata, delno prenovljena kopalnica, delno radiatorji in podi. Leta 2009 je bila na bloku zamenjana streha in prenovljen vhod. Na fasadi je 5 cm izolacije.

Stanovanje je prijetno, mir zagotovljen. Etažna lastnina je vzpostavljena, zemljiška knjiga brez bremen! Blok ima upravnika.

V Mojstrani je trgovina, pekarna, šola, vrtec, pošta, AC 10 min vožnje. Za ljubitelje narave pa je tik pred vrati neskončno možnosti za rekreacijo, sprehajalne poti in oddih v osrčju Triglavskega narodnega parka.

Za dodatne informacije ali ogled pokličite na gsm št. 041 348 609 (Marina Urevc, nepremičninska posrednica).

Posrednik ima s prodajalcema sklenjeno pogodbo o posredovanju z namenom, da se korektno izvede postopek prodaje stanovanja vse do primopredaje kupcu. Dogovorjeno je, da kupec krije polovico stroškov posredovanja, kar znaša dodatno 2% kupnine + DDV.

Kontaktni obrazec

Marina Urevc
Kontaktiraj posrednika
Kontaktiraj posrednika
Številka licence:
02067
041 348 609
marina.urevc@gmail.com

Kontaktni obrazec