Stanovanje trisobno Jesenice, JeseniceCena: 69.900,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PS00077MU
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
trisobno
regija:
Gorenjska
lokacija:
Jesenice
področje podrobno:
Jesenice
leto izgradnje:
1959
leto prenove:
2011
nadstropje:
9.
velikost:
67,00 m²
oprema:
toplovod, domofon, telefon, ISDN, ADSL, optika, kabelska televizija, kabelski internet
ostalo:
loggia, shramba v kleti, dvigalo, zemljiška knjiga

Energetska izkaznica stavbe

Potrebna toplota za ogrevanje
Razred D
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+

opis

Na Cesti maršala Tita na Jesenicah (Plavž) prodamo prijetno sončno trosobno stanovanje v 9. nadstropju urejene stolpnice.

Stanovanje je izredno svetlo, saj v pretežnem delu zaseda južno lego stavbe, kamor je obrnjen tudi bivalni prostor z izhodom na balkon.

Prostori stanovanja so sledeči: širok hodnik, kopalnica s tuš kabino, ločeno wc, večja vgradna omara kot dodatni prostor za shrambo, naravnost iz hodnika je prva spalnica (V lega), desno manjša kuhinja in naprej bivalni prostor, ki sta trenutno dva ločena prostora, vendar se ju lahko kasneje po potrebi združi v en večji bivalni prostor s kuhinjo.  Vhod v drugo spalnico je iz bivalnega prostora. Iz dnevnega prostora je izhod na odprt balkon. Stanovanju pripada tudi kletni prostor v 1. etaži in drvarnica v 2. etaži. Stavba ima dvigalo. Parkirišče je v neposredni bližini. Pred blokom je tudi manjša zelenica s klopcami. 

Prenove: v stanovanju so bila zamenjana vsa okna v PVC izvedbi, vhodna vrata in vrata v eno spalnico. Ostala notranja vrata so še prvotna. V prvotnem stanju je ostalo edino le stranišče, vse drugo je bilo prenovljeno oziroma zamenjano. Leta 2000 kopalnica, 2010 soba, vse talne obloge: brušen parket v vseh treh sobah in položen topli pod na hodniku in v kuhinji. Leta 2011 kuhinja, v kateri so bile zamenjane tudi vse električne napeljave ter dodatno v eni spalnici, istega leta zamenjana okna, radiatorji in vhodna vrata.

Stavba je že energetsko sanirana (streha 2012 dodatna izolacija, fasada 2016, ki se trenutno še odplačuje - še 2.5 leta).

Stanovanje se prodaja delno opremljeno kot na fotografijah. 

Zemljiška knjiga je urejena, etažna lastnina je vzpostavljena. Stanovanje je tudi brez bremen!

Za dodatne informacije pokličite nepremičninska posrednika na gsm 041 348 609 (Marina Urevc) ali 041 348 609 (Anže Urevc).

Prodajalec ima s posrednikom (nepremičninsko družbo) sklenjeno pogodbo o posredovanju, kjer sta dogovorjena, da se stroški posredovanja razdelijo med prodajalca in kupca, in sicer vsak od njiju ob podpisu pogodbe krije 2% prodajne cene + DDV.

Kontaktni obrazec

Marina Urevc
Kontaktiraj posrednika
Kontaktiraj posrednika
Številka licence:
02067
041 348 609
marina.urevc@gmail.com

Kontaktni obrazec