Hiša kmetija Radovljica, Begunje na GorenjskemCena: 99.500,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PH00081MU
vrsta objekta:
hiša
tip:
kmetija
regija:
Gorenjska
lokacija:
Begunje na Gorenjskem
področje podrobno:
Radovljica
leto izgradnje:
1900
leto prenove:
1960
nadstropje:
P+M
velikost:
200,00 m²
parcela:
1.331 m²

Energetska izkaznica stavbe

Potrebna toplota za ogrevanje
Razred G
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+

opis

V vasi Begunje na Gorenjskem prodamo starejšo kmečko hišo z nekoliko novejšim prizidkom, leseno drvarnico in nekaj travnatega zemljišča. Zemljišča je skupaj kar 1.331 m2.

Hiša je potrebna korenite obnove. Pritličje je bilo bivalno in ogrevano (CK olje in peč na drva v dnevni sobi. Prostori pritličja obsegajo 3,5-sobno stanovanje, mansarda pa je neizdelan, vendar je možno izdelati novo stanovanje v enaki uporabni površini kot v 1. etaži (višina to omogoča) + podstrešje. V hiši je manjši kletni prostor (klet zemljanka) in v zadnjem delu hiše sicerr ločen od stanovanjskega dela opuščen hlevski prostor.

Okoli leta 1970 je bil zgrajen večji prizidek,  kjer sta z gradbenimi deli zaključeni le dve garaži. Ostali prostori obsegajo ogromno površine, večinoma so bili t namenjeni kmečkim opravilom in spravilu sena; prostoren predprostor  večji prostor za traktor in poleg nejga prostor za skladišče. V 1. nadstropju in mansardi je odprt prostor, kjer so notranje stene zasnovane v novo stanovanje. Vse je ostalo nedokončano v 3. gradbeni fazi.

Prizidek ima direkten dostop z lekalne občinske ceste. Ima ločen vhod v 1 etažo in zunanje stopnišče z ločenim vhodom v nadstropje. S frontalne strani je dostop do starejše hiše nekoliko ožji (sosedova hiša in dvorišče), vendar ima prizidek dva ločena vhoda s ceste.

Nepremičnina je brez bremen. Meja na parceli kjer stoji hiša in prizidek na zahodni strani je urejena in dokončna. Ostale parcele so lastniško urejene, vendar meje niso dokončne. Nepremičnina, ki je predmet prodaje se prodaja v sklopu skupaj štirih parcel.

Za dodatne informacije ali ogled pokličite na gsm 041 348 609 (Marina Urevc, nepremičninska posrednica).

Posrednik ima s prodajalcem sklenjeno pogodbo o posredovanju, kjer sta dogovorjena da, kupec krije polovico stroškov za posredovanje, ki znašajo za kupca 2% prodajne cene + DDV.

 

Kontaktni obrazec

Marina Urevc
Kontaktiraj posrednika
Kontaktiraj posrednika
Številka licence:
02067
041 348 609
marina.urevc@gmail.com

Kontaktni obrazec