Zemljišče zazidljivo Radovljica, ZalošeCena: 58.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PZ00095MU
vrsta objekta:
zemljišče
tip:
zazidljivo
regija:
Gorenjska
lokacija:
Zaloše
področje podrobno:
Radovljica
velikost:
1.272,00 m²
parcela:
1.272 m²

opis

V vasi Zaloše, ki se nahaja med Podnartom in Otočami, prodamo zazidljivo zemljišče. 

Zemljišče je s hrbtne strani omejeno z listnatim gozdom, ob boku živijo sosedje, s severovzhodne strani pa je vseskozi odprt razgled na Karavanke s Stolom v ozadju. 

Dostop na parcelo je direktno z lokalne ceste, vsi priključki so v neposredni bližini.

Parcela je dokaj ravna, ob cesti je ravnih cca 200 m2, nato nadaljnih 250 m2 prehaja v nekoliko dvignjen plato in tam bi bilo smiselno postaviti hišo.

Prodajalec je živel tik ob parceli, kjer so se kot otroci velikokrat igrali, saj se na njej še vedno najde nekaj prav idiličnih kotičkov: na obrobju teče majhen potoček, na vzhodnem robu je skalnjak, kamor so plezali in na skrajnem južnem delu gozdička nekoliko bolj razgiban teren. Parcela je bila sicer v večji meri "počiščena", vendar je ostalo še par srednje visokih dreves na srednjem platoju, ki bodo odveč, kaka skala za odvoz in po potrebi regulacija potočka na skrajni rob parcele.  

Pridobili smo tudi potrdilo občine o namembnosti zemljišča in lokacijsko informacijo, ki dovoljuje širok spekter gradnje (eno, dvo ali tristanovanjska hiša, dovoljeno gostinstvo, kampi, trgovske stavbe, delavnice,..). Tlorisni gabarit standardne stanovanjske stavbe mora biti podolgovat v razmerju stranic 1 : 1,5, lahko je tudi členjen v obliki črke L ali T, pod pogojem, da je osnovni krak daljši od drugega. Višina je lahko K + P + 1 + M ali manj. Streha dvokapnica - siva, možne so strešne frčade. Odmik 6 m od ceste.

Pri prostostoječi hiši je razmerje stranic 1 : 1,2 ali členjen (T, L), ostalo sovpada s prej opisanim.

Okolica je zelo prijetna, ogromno sprehajalnih poti, lepih razgledov in tudi vaških dogodkov. Poleg naštetega sta v neposredni bližini tudi železniški postaji na Otočah in Podnartu, trgovina, kaka gostilna. Vse je oddaljeno cca 10 min hoje, tako da se v veliki meri lahko koristi železniška povezava.

Za dodatne informacije pokličite na gsm 041 348 609 (Marina Urevc, nepremičninska posrednica).

Prodajalec ima s posrednikom sklenjeno pogodbo o posredovanju, kjer sta dogovorjena, da kupec krije polovico stroškov za posredovanje, kar torej znaša za kupca dodatnih 2 % na prodajno ceno + DDV.

 

 

Kontaktni obrazec

Marina Urevc
Kontaktiraj posrednika
Kontaktiraj posrednika
Številka licence:
02067
041 348 609
marina.urevc@gmail.com

Kontaktni obrazec