Zemljišče zazidljivo Žirovnica, MosteCena: 69,00 € / m² (~ 49.956,00 €)

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PZ00097AU
vrsta objekta:
zemljišče
tip:
zazidljivo
regija:
Gorenjska
lokacija:
Moste
področje podrobno:
Žirovnica
velikost:
724,00 m²

opis

V Mostah pri Žirovnici (nad glavno cesto) prodamo zazidljivo zemljišče, velikosti 724 m2. 

Z zemljišča je odprt razgled na vse strani, predvsem proti jugu in zahodu, z Blejskim gradom na čelu. V bližini so pošta, trgovina, šola, vrtec, avtobusna in železniška postaja ter priključek na avtocesto. 

Možnost stanovanjske ali poslovne gradnje. Vsi komunalni priključki (elektrika, voda, kanalizacija, telekomunikacije) so na ali ob zemljišču. Vse meje so urejene, vpisano v zemljiško knjigo.

Lokacija je primerna tudi za investitorje. Možna je namreč gradnja večstanovanjskega (največ tri stanovanja) ali poslovnega objekta. Narejen je idejni projekt za objekt s tremii stanovanji, dvojček ali tri vrstne hiše, lahko tudi eno ali dvostanovanjsko hišo, pri čemer je možna gradnja tudi poslovnega objekta za mirno obrt ali dejavnost. 

Možna menjava za stanovanje.

Dodatni pogoj pri nakupu: Prodajalec ima s posrednikom sklenjeno pogodbo o posredovanju v prometu z nepremičninami za plačilo 4% provizije + DDV. Pogoj prodajalca za kupca pri nakupu nepremičnine je plačilo posredniku za opravljene storitve posredovanja v višini 2% + DDV (polovica plačila za posredovanje). Kupec ob nakupu posredniku tako plača 2% provizije + DDV.

Dodatne informacije in ogledi: Anže Urevc, GSM 041 857 701. 

Kontaktni obrazec

Anže Urevc
Kontaktiraj posrednika
Kontaktiraj posrednika
Številka licence:
01136
+386 41 857 701
+386 4 581 26 20
anze.urevc@dominvest.si

Kontaktni obrazec