Stanovanje trisobno Žirovnica, MosteCena: 164.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PS00100AU
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
trisobno
regija:
Gorenjska
lokacija:
Moste
področje podrobno:
Žirovnica
leto izgradnje:
1952
nadstropje:
1.
velikost:
146,10 m²
oprema:
radiatorsko ogrevanje, zemeljski plin, kurilno olje, ogrevanje na drva, telefon, optika, kabelska televizija
ostalo:
balkon, terasa, shramba v kleti, garaža, parkirno mesto, bazen, zemljiška knjiga
energetski razred:
Energetska izkaznica v pridobivanju

opis

Mostah (spodnji del vasi proti Bregu) pri Žirovnici prodamo večje trisobno stanovanje, ki se nahaja v celotnem prvem nadstropju dvostanovanjske stavbe. Stavba je bila zgrajena leta 1952, v letu 2010 pa zamenjana streha v celoti. 

Stanovanje je sicer v prvotnem stanju, a takoj vseljivo. Prodaja se v celoti opremljeno. Zelo primerno za družino, tudi večjo. Gre namreč za zelo mirno sosesko (konec ceste), z veliko zelenih površin in skupnim bazenom z otroškim igriščem v neposredni bližini.  

Stanovanje obsega naslednje prostore: vhod, hodnik, kuhinjo z jedilnim kotom in shrambo, dnevno sobo, spalnico, sobo, kopalnico, posebej stranišče, dva balkona (eden večji, izhoda iz dnevne sobe in kuhinje) in dva kletna prostora v 1. etaži.  Uporabna površina stanovanja znaša 87,9 m2, neto tlorisna pa 146,1 m2 (27,6 m2 balkona, 30,6 m2 kletna prostora). 

Pred stavbo in v njeni neposredni bližini je na voljo zadosti parkirnih mest. Stanovanju pripada tudi lastniška garaža velikosti cca 20 m2, ki se nahaja v neposredni bližini stavbe. 

Ogrevanje je centralno s kotlom na kurilno olje in radiatorji po posameznih sobah. V dveh sobah se nahaja tudi manjša peč na drva, kjer je možna vgradnja kamina. Na sami stavbi je priključek za zemeljski plin, tako da je možna tudi vgradnja plinskega kotla.

Lokacija odlična, bližina avtobusne in železniške postaje, avtocestnega priključka, trgovine, lekarne, vrtca, šole, igrišč, itn.

Zemljiškoknjižno urejeno, v etažni lastnini je tudi pripadajoče zemljišče. Stanovanju pripada večja zelenica in zelenjavni vrt. 

Za dodatne informacije pokličite na telefonsko številko 041 857 701 (Anže Urevc).

Prodajalec ima s posrednikom sklenjeno pogodbo o posredovanju, kjer sta dogovorjena, da kupec krije polovico stroškov za posredovanje, kar torej znaša za kupca dodatnih 2% na prodajno ceno + DDV.

Kontaktni obrazec

Anže Urevc
Kontaktiraj posrednika
Kontaktiraj posrednika
Številka licence:
01136
+386 41 857 701
+386 4 581 26 20
anze.urevc@dominvest.si

Kontaktni obrazec